زردچوبه گیاهی است چند ساله که در هند و کشورهای جنوب آسیا به بار می آید و رویشگاه اصلی آن هند است .ساقه های زیرزمینی گوشتی گیاه یا ریزوم جمع آوری شده و پس از جوشاندن در آب سپس خشک کردن ، آسیاب شده و پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میشود. زردچوبه عمده ترین ادویه مورد استفاده در غذاهای آسیایی است این گیاه به صورت خودرو میروید. واز خانواده زنجبیل ا است .زردچوبه گیاهی است علفی و پایا به ارتفاع حدود یک متر و برگهای آن سبز روشن ، برگها خیلی بزرگ حدود یک متر ، برگ ها در قسمت پایین ساقه بدون دمبرگ است. خواص زردچوبه کامل وسیع و اثبات شده است به طوری که این گیاه را قوی ترین گیاه برای مبارزه با بیماری می دانند.
درمان قطعی دیابت با دارو های گیاهی